Fraskriver seg alt ansvar dersom du skulle føle deg truffet... det er bare å la være å stå i veien.

onsdag 11. november 2009

Zorro, Lotte og Happy's superinnlegg!




Ikke brystinnlegg, men blogginnlegg.
Historietimen 11.11.09 - Hva skjer?

Vi har sikret oss mot svineinfluensan fo sho. Glem jeans med høye liv, glem sjal og grå støvletter, denne sesonger er det munnbind som er the shit!

Hvis svineinfluensaen kommer for å ta oss, så gjelder det å ta de rette forhåndsreglene. Ingen av oss har tenkt å gå rundt å se helt teit ut heller, så derfor er det bare å få noe mote på det. Nå skulle jeg likt å vite hvem som sitter på et kontor i Milano eller Paris og bestemmer hva som er mote og hva som er SO last year hver gang kalenderen viser en ny sesong. Jeg skulle nemlig kontaktet vedkommende og fått noen designermunnbind på catwalken. Libresse greide å gjøre det med bind og tamponger, Up and Go greide det med bleiene, nå vil jeg greie det med munnbind. Leopardmønster, sebrastriper, velur og couture.

Ellers skjer det svært lite i Koldens historietime. Charlotte og Ingvild er midt i en engasjert diskusjon om Hotel Cæsar, samt å putte korkene på Voss-vann flaskene inn i kjeften. Charlotte har minst munn.
Ellers vil jeg bare gi en liten beskjed til forfedrene våre; gidd å krige. Hvorfor kunne dere ikke vært fredlige mennesker som levde i ro og mak uten de helt store konfliktene, slik at det ikke var noe for oss å lese og kunne om i dag?  Historieboken hadde nok vært betydelig mer overkommelig dersom den var på èn illustrert side over Reidulf Olavsson og Haakon Brynjarssons nabokrangel om hvem som hadde størst hage. Opphavet kunne med nød og neppe vært at Brynjarsson voldtok Reidulfs kone Heidrun, men mer drama enn det syns jeg ikke de hadde hatt behov for å lage.

5 uker og 6 dager til ferie, hurra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar