Fraskriver seg alt ansvar dersom du skulle føle deg truffet... det er bare å la være å stå i veien.

torsdag 31. desember 2009

fun fun fun in the snow



                                       Enormt mystiske drinker kan medføre behov for støvsuging!

Hvor mye gøy kan lages på 30 timer? Jeg vet ikke om noen har stilt seg dette spørsmålet noen gang, men skulle du nå ha gjort det - så har jeg svaret. Enormt mye! I halv to tiden rullet toget inn på stasjonen, og der står to av verdens desidert tøffeste, tettpakkete jenter og venter. Vi hadde det rimelig gjevt i 35 grader med sand i trusen, men jammen meg trives vi i hverandres selskap i 27 minusgrader og.

Først går turen til Geilo sentrum for handling av nødvendighetsartikler. Uten mat og drikke, duger ikke helten noe særlig. Etter et par, heh, ja, et par cafèbesøk kjører vi til hytten, der Glenn og Poscar sto klar med akebrett for å dra et noe handikappet happyface opp til hytten. (Funfact; på Haugastøl blir man regnet som handikappet dersom man ikke eier et par truger. Man kan da også parkere på handikapparkering.) På hytten gikk det mye i hekling av kvikk lunjs-luer og kos før vi satte i gang med middagen. Deretter ventet en god del timer med Alias, Absolutt Enig og hjemmelaget mimelek. Utover kvelden ble bæsj fra ukraina og strap-on mye brukt. Regner med Jannicke gleder seg til bursdag, for er ikke mye tvil om hva som venter i gave da!! Men fra seriøs til alvor - glem alt du har hørt; disse spillene og de menneskene, DET er oppskriften på suksess! som topp 2 står Jannicke's versjon av misjonærstillingen og Glenn som Pokèmon ganske likt i teten på best miming, jeg er mektig imponert.

                                                      Glenn og Per Oscar "poser" i bakken



                                                               Jentene gjør det samme!

Etter en natt med spooning i flere varianter kom morgenen ganske brått. Jannicke hadde vært mann og tømt doen (noe jeg gjerne skulle hatt bilde av, hadde jeg vært våken på dette tidspunktet), og etter en skikkelig frokost fikk vi oss et par timer i bakken etterfulgt av Peppes på toppen. Det var med hensikt at vi ventet med å renne ned til alle heiser hadde stoppet, noe disse røde menneskene med refleksvest som renner rundt i bakken og redder liv ikke satte helt pris på. Men det er noe med å renne i bakken etter at alle har dratt!


                                                      Nogenlunde ok utsikt å nyte pizzaen til

På vei hjem er toget så klart 25 minutter for seint. 2 minutter mindre enn antall minusgrader det nå er. Hvis du aldri har opplevd at nesehårene fryser til is, så har du igrunn ikke gått glipp av noe særlig. Akebrettet ble denne gangen byttet ut med pulk, dratt av pulkmesteren Jannicke. Og for de som tror man vokser ut av å sitte i pulk - dere vet ikke hva dere går glipp av!
Der eksisterer også bilder fra miming, etter at de har passert sensurkontroll er det mulig noen havner her litt senere!

2 kommentarer: