Fraskriver seg alt ansvar dersom du skulle føle deg truffet... det er bare å la være å stå i veien.

tirsdag 8. desember 2009

retarderte facebookgrupper; topp 10



Hvor mange facebookgrupper der finnes fant jeg ikke noe svar på utover "probably a billion", noe jeg overhodet ikke betviler. Det begynte ganske forsiktig da meningsløse grupper som "I flip my pillow over so I can sleep on the colder side" og "I like to stare into the refrigerator until I ask myself what I am doing" var kjempeartig, for jøssenavn som vi kjente oss igjen i disse gruppene. Nå trenger du ikke lenger bare å humre litt for deg selv over alle gruppene du kjenner deg igjen i, for nå kan du melde deg inn i gruppen for de som kjenner seg igjen i gruppen "I read the group name, I laugh, I join, and I never look at it again" eller "I join too many groups because their name makes me say OMG, THAT'S TRUE!" Sistnevnte er jo så enormt selvmotsigende at de moderne kristne* fremstår som logikken selv. Nå er det riktignok mulig at skaperen av denne gruppen er vel i viten om dette, men jeg tviler sterkt på at alle groupiesene der ute er det samme. Anyroad; jeg har funnet de 10 gruppene som står på min liste over absolutt retarderte facebookgrupper. Hvis noen skulle tenke som i sistnevnte gruppen, så har jeg lagt ut link til dere så det bare er å joine i vei.

10. If your name starts with A, C, D, F, H, I, J, K, L, M, S, T...join!!! "Vi har hemmelig informasjon dere Benedikter og Erlender bare kan DRITE i å få med dere!!"
9. if 1 million people join this i will get the facebook logo as a tattoo og genrelt andre lignende grupper som innebærer farging av hår og piercing av kjønnslepper.
8.  Group against "against ... group" (Tror jeg bare må lage en gruppe mot grupper som er i mot andre grupper.)
7. Since Facebook changed all I seem to do is join groups. (And I'm... proud of it..?)
6. "like OMG I promise we're going to hang out soon!"...yeah. no we won't. Trenger forsåvidt ei noen kommentar. 
5. Hafstein i Paradise Hotel Generelt alle slike grupper, men Hafstein tok kaken. 
4. Vi vil IKKE på skolen 21. og 22. desember! (Neimen så for guds skyld la vær å gå da!) 
3. I Spend Too Much Time On Facebook (So I made a group just to spend a few more minutes)
2. Asians...with Non-Asian First Names (like Sam) Viktig å samle dette særegne folkeslaget i en og samme gruppe. 
Toppa heile dridn: Your In England, Now Speak English, Or Fuck Off. (vennligst merk deg det første ordet)


*refererer til tidligere innlegg http://henriettehappyface.blogspot.com/2009/10/moderne-kristne-eller-hyklere.html if you'd care to wonder.

2 kommentarer:

  1. Haha. Liker det Henriette! BRa du tar opp slike daglidagse, men svært alvorlig og morsomme temaer :)

    SvarSlett
  2. hehe, smood! er absolutt svært alvorlig, vurderer underskriftskampanje mot dette tullet. evt bare starte en gruppe på face :)

    SvarSlett